Prøv i dag for kun 99 kr. Læs mere om tilbuddet her
Billede af Salientgel
Billede af Salientgel

Salientgel

.Salientgel er en nyudviklet gel som er smagsneutral og spiselig. Den har igennem sit "design" en unik "trådtrækningsevne", som gør at gelen vedhæfter godt til tørre slimhinder. Det hjælper til, at føden bliver nemmere at synke. Gelen tages umiddelbart inden fødeindtagelse eller andre aktiviteter.

Indholdmængde 50ml
Antal doser ~28
Indholsstoffer >95% vand/water

Muliggør glæden ved at spise

At kunne spise et godt måltid mad med familie og venner er en fornøjelse, de fleste af os tager for givet. Men sådan er det ikke for alle. Er du en af dem som: Lider du af synkebesvær og besværligheder ved at spise f.eks efter strålebeh...

At kunne spise et godt måltid mad med familie og venner er en fornøjelse, de fleste af os tager for givet. Men sådan er det ikke for alle.

Er du en af dem som: Lider du af synkebesvær og besværligheder ved at spise f.eks efter strålebehandling ? Forbinder spisning med smerter og ubehag ?

Fravælger spisning i sociale sammenhænge så prøv Salientgel Salientgel er udviklet til at ikke blot at lindre symptomerne, men også for at give patienterne - herunder kræftoverlevende - mulighed for at genoptage deres liv og sociale interaktioner i forbindelse med fødeindtagelse.

Føles naturlig

Gelen har en god trådtrækningsevne og vedhæfter godt til tørreslimhinder. Gelen har en struktur som ligner strukturen på normalt spyt.

Vandbaseret

Vand udgør > 95%; hjælpestoffer er polyethylenoxid (gel-danner) , hydroxypropyl-methylcellulose (gel danner), butylhydroxytoluen (antioxidant), kaliumsorbat (antioxidant og surheds-buffer), og æblesyre (surheds-buffer). Ingen af komponenterne har systemisk effekt, og vil blot passere igennem fordøjelses systemet.

Ingen smag

Smagsneutral, hvilket betyder at du kan koncentrer dig om at nyde smagen af dit måltid.

Salientgel anvendes i forbindelse med måltider

Saleintgel anvendes i forbindelse med måltider og andre aktiviteter. Salientgel er en spiselig gel uden smag, der har en unik trådtrækningevne som ligner strukturen på "almindeligt" spyt. Gelen adhærerer til de tørreslimhinder og mørrer og...

Saleintgel anvendes i forbindelse med måltider og andre aktiviteter. Salientgel er en spiselig gel uden smag, der har en unik trådtrækningevne som ligner strukturen på "almindeligt" spyt. Gelen adhærerer til de tørreslimhinder og mørrer og reduceres fiktionen i mund, svælg og spiserør. Disse egenskaber gør at ubehaget ved fødeindtagelse reduceres og derigennem kan en bedre ernæringstilstand og glæden ved at spise sikres.

Anvendelse

Saleintgel tages i forbindelse med måltider eller andre aktiviteter.

Indlægsseddel