Prøv i dag for kun 99 kr. Læs mere om tilbuddet her

Om Salient

Salient Pharma er en dansk virksomhed, som udvikler og markedsfører gelbaserede produkter for at hjælpe mennesker med reduceret spytproduktion, med at indtage mad og lindre andre svækkende symptomer på grund af alvorlig tør mund.

Virksomheden blev etableret i 2015 som et virtuelt udviklingsselskab, og dets produkter er baseret på en eksklusiv licens til en patenteret teknologi, udviklet af en gruppe forskere tilknyttet Københavns Universitet. I den første fase var virksomheden virtuel og udnyttende partnere og aktionærer for ressourcer og kompetencer.

Nu er et fuldt system for at bringe produkterne til markedet under opbygning. De første erfaringer gøres indledningsvis i Danmark, CE-mærket for den første produktversion blev opnået i 2017, og efterfølgende blev klinisk test på patienter udført, med positivt resultat.

Muliggør glæden ved at spise.

Mange andre patientgrupper lider af mudtørhed og problemer med at indtage og synke madvarer. Det estimeres at 20 % af den danske befolkning er lider at det. Årsagerne kan være meget forskellige. ligesom symptomerne kan været varierende. Me...

Mange andre patientgrupper lider af mudtørhed og problemer med at indtage og synke madvarer. Det estimeres at 20 % af den danske befolkning er lider at det. Årsagerne kan være meget forskellige. ligesom symptomerne kan været varierende. Men uanset årsagen er udfordringerne ens og kan påvirke den enkeltes hverdag. Derfor kan alle som døjer med mundtørhed og synkebesvær havde glæde at Salientgel.

Muliggør en naturlig spiseoplevelse

På grund af den neutrale smag, er det smagen af måltidet som er i fokus.

Salient genskaber glæden - og muligheden for at spise

Den unikke trådtrækningsevne genskaber glæden ved at spise.

Fortsætte med at være: Passioneret, Åbne, Innovative

Salient Pharma arbejder hele tiden på, at forbedre livet for mennesker med mundtørhed og deres mulighed for at kunne spise igen.

 

Vores mål

Salient Pharma arbejder på at udvikle og fremstille unikke gelbaserede løsninger, som kan hjælpe mennesker med reduceret spytproduktion til at kunne synke deres mad og dermed hjælpe dem til nemmere at indgå i sociale interaktioner i forbin...

Salient Pharma arbejder på at udvikle og fremstille unikke gelbaserede løsninger, som kan hjælpe mennesker med reduceret spytproduktion til at kunne synke deres mad og dermed hjælpe dem til nemmere at indgå i sociale interaktioner i forbindelse med fødeindtagelse.

Vores mission

Salient Pharma arbejder for, at forbedre og udvide livet for mennesker med tør mund og heraf følgende synke vanskeligheder og bidrage til at patienter ikke ”kun” har overlevet kræft, men også har et godt liv efter kræften.

Salient Pharma arbejder for, at forbedre og udvide livet for mennesker med tør mund og heraf følgende synke vanskeligheder og bidrage til at patienter ikke ”kun” har overlevet kræft, men også har et godt liv efter kræften.

Føles naturlig

 Gelen har en god trådtrækningsevne og vedhæfter godt til tørreslimhinder. Gelen har en struktur som ligner strukturen på normalt spyt.

Vandbaseret

Vand udgør > 95%; hjælpestoffer er polyethylenoxid, hydroxypropyl-methylcellulose, butylhydroxytoluen, kaliumsorbat, og æblesyre. Ingen af komponenterne har systemisk effekt, og vil blot passere igennem fordøjelses systemet.

Ingen smag

Smagsneutral, hvilket betyder at du kan koncentrer dig om at nyde smagen af dit måltid.